به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری امروز در سی و هشتمین رویداد صندوق نوآوریوشکوفایی در حوزه همکاری فناورانه در خدمترسانی به زائران اربعین ضمن اشاره به اینکه اربعین نقطه مرکزی برای شیعیان است و مفتخریم که در چند سال گذشته ایرانیان و شیعیان آن را نقطه کانونی زندگی خود قرار دادهاند، گفت: در عید بزرگ غدیر چند میلیون جمعیت به عشق اهل بیت به این مراسم آمدند و در حج نیز اتفاقات بزرگی افتاده است. اربعین نیز یک محور خدمت است که در جنگ ترکیبی علیه ما، باید از ابزارهایی استفاده کنیم تا مردم در برگزاری آن مشارکت کنند.
منصوری اربعین را مصداق بارز حکمرانی مردمی برشمرد و افزود:دولت ما یک دولت مردمی است و باید از ظرفیت مردم در اربعین استفاده شود. هنر دولت این است که این موضوع به سایر حوزهها تعمیم داده شود.
وی با تاکید بر اینکه باید صورت مسالههای بزرگتر شناسایی شده و تقسیم شوند، خاطرنشان کرد: راه دخیل شدن مردم در این حوزهها، فناوری و کارهای دانشبنیانی بوده و ما در مساله جمعسپاری راهی به غیر از استفاده از فناوری نداریم.
معاون اجرایی رییس جمهور ضمن اشاره به اینکه در بعضی از حوزهها مثل صنایع فرهنگی و صنایع خلاق باید توجه ویژهتری شود، گفت: امروز بسیاری از شرکتهای دانشبنیان ما در مرز دانش حرکت میکنند و ورود شرکتهای دانشبنیان به حوزه اربعین، مسائل ما را حل میکند. در سفرهای اربعین نیازمند سفر آسان، ارزان و ایمن هستیم.
منصوری مهمترین مسائل اربعین را حمل و نقل، تردد و مسیریابی، بیمه سامانههای خادمین اربعین، تجهیزات بهداشتی و درمانی و … عنوان کرد.
وی با بیان اینکه در حوزه حمل و نقل با نرم افزار و فناوری پیشرفته می توان تسهیلاتی برای زائران فراهم کرد، گفت: فردی گزارش میداد خودروهایی که در ایام اربعین به سمت مرز تردد می کنند به طور متوسط دو سرنشین دارند، میتوان این ظرفیت را به اشتراک گذاشت و با یک نرم افزار به اشتراک گذاری خدمات، این موضوع قابل حل و فصل است.
معاون اجرایی رییس جمهور ادامه داد: گاهی در یک روز چند صد هزار نفر به مرز مراجعه میکنند و روز های بعد با کاهش جمعیت مواجهیم این را می توان در مدل فناورانه به گونه ای اطلاع رسانی کرد تا شیب مراجعه مردم به تعادل برسد، حتما امکان پذیر است.
منصوری در پایان گفت: ورود جدی شرکت های دانش بنیان در ایام اربعین تسهیل کننده خدمات به زائران است که می تواند بسیاری از مسائل را حل و فصل کند.
نظر شما